Toimiva yhteistyö kumppanien kanssa on tärkeä osa liiketoimintaa.

Valtakunnallinen maansiirtoalan yritys, Itä-Suomi

Yksi Suomen suurimmista maansiirtoalan yrityksistä Suomessa hankkii Kentekiltä erityisesti suodattimia. Maanrakennuskohteissa halutaan pyörät pitää pyörimässä ihan kirjaimellisestikin, ilman yllättäviä taukoja. Siksi Kentekin edustaja tapaa asiakkaan työnjohtajan parin viikon välein ja kartoittaa, mitä tarvitaan. Onnistunut ennakointi on asiakkaan ja Kentekin yhteinen tavoite.

Jokainen päivä “pajalla” on erilainen, ja se on yksi syy, miksi asiakas kertoo pitävänsä työstään. Kun koneita käytetään mm. vaativassa ympäristössä, saattaa huoltotarve ilmaantua hyvästä ennakoinnista huolimatta yllättäen ja yllättäviin kohteisiin. Nopeasti reagoivan yhteistyökumppanin kanssa erikoistilanteet hoituvat onneksi sujuvasti.

“Kentekin valikoima on todella kattava. Joskus on kuitenkin tullut vastaan tilanne, että tiettyä suodatinta ei ole löytynyt heti. Asia on silloin selvitetty nopeasti ja suodatinta jopa hankittu jatkoa varten valikoimaan meitä varten. Eipä yhteistyökumppanilta oikein enempää voi toivoa”, kertoo asiakkaan työnjohtaja.